4-Daagse in 2022

in 2019 liepen we voor het laatst een 4-daagse. 2020 werd geveld door Corona, 2021 wordt geveld door de (hopelijk) naweeën van Corona. Alle pijlen zijn nu gericht op 2022!!
Zonder iemand ook maar voor zijn of haar hoofd te stoten en te allen tijde begrip hebbend voor een reden om af te haken, hoe dan ook, wil IWO alle lopers en verzorgers bedanken die volhouden en alle sponsors die op de achtergrond aanwezig blijven. Waarderen we het fijne contact met de ‘samenwerkers’, Klasse FM, Fieldwork, 112 Nieuwsgroep, JD Works en waarderen we het slappe geouwehoer in de whats-app groep 😉 & niet te vergeten Arno en Ellen van Groepsaccommodatie De Vilt die onze reservering van 2021, zonder ons verder op financiële kosten te jagen, hebben doorgeschoven naar 2022! Chapeau daarvoor!

Ondanks dit alles zijn we allemaal, niemand uitgezonderd, Corona-moe, hunkeren we weer naar de welbekende IWO-knuffel en staat sommigen van ons het (financiële) water aan de lippen. Laten we elkaar steunen, zoveel mogelijk en waar het kan en laten we vooral een beetje lief zijn voor elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 6 =