skip to Main Content

Groep vrienden uit Apeldoorn

Ikwilopvallen.nl is een initiatief van een groep vrienden uit Apeldoorn die ieder jaar met elkaar de 4-daagse van Nijmegen lopen en daarbij zoveel mogelijk proberen op te vallen bij de aanwezige media om daarna deze aandacht door te sluizen naar het Goede Doel wat zij steunt.

De organisatie

vlnr: Albert Berendsen, Bas Geurink, Hans Hartman, John Geurink, Leon Nederhof en René & Petra Nederhof.

Sponsorcommissie

IWO heeft een aparte sponsorcommissie. Zij regelen alles m.b.t. de sponsoring van stickers, shirts en andere zaken. Deze mannen onderhouden de contacten en onderhandelen met leveranciers. Heb je, of ben je, een potentiele sponsor?, neem dan contact op met één van hen per telefoon of mail naar info@ikwilopvallen.nl

      John Geurink  06-53666197

     Léon Nederhof  06-48947572

     Hans Hartman  06-22240149

Bekijk IWO in de media!

Secretariaat & Social Media

Het IWO-secretariaat en alle social media wordt verzorgd door Petra Nederhof. Heb je iets te melden voor Facebook, de Website of Twitter? Mail het haar via info@ikwilopvallen.nl

 

 

 

Roze polo’s

De oorsprong van de roze IWO Polo ligt in Nijmegen zelf. Toen de Roze woensdag voor het eerst officieel werd heeft IWO daar meteen op ingespeeld. De kleur viel op en de rest is geschiedenis. Het is een goede kleur. Een kleur die opvalt, zeker in combinatie met de witte letters. Dit blijkt wel want sinds een paar jaar gaan steeds meer groepen over op deze kleurencombinatie en is IWO (helaas) al lang niet meer de enige :-).

Van 

Naar ->

 

en vervolgens naar ->

Kan ik lid worden van de IWO groep?

Mensen vragen ons of ze lid kunnen worden van IWO.  Dat kan niet. IWO is geen vereniging of stichting maar een hechte groep vrienden/familie/collega’s uit (voornamelijk) Apeldoorn die het leuk vindt om met elkaar de Nijmeegse 4-daagse te lopen.
Uiteraard voelen wij ons zeer vereerd dat mensen waarderen wat wij doen maar helaas, er kan dus niemand ‘lid’ worden van IWO.

Kan ik een IWO-shirt dragen?

IWO Shirts worden elk jaar door sponsoring verkregen. Bevriende sponsors voorzien de groep van nieuwe shirts. 1 voor elke dag. Dit betekent dat de shirts exclusief zijn en alleen verstrekt worden aan lopers en verzorgers van IWO die de hele week logeren bij IWO, in De Dijkgraaf in Maasbommel.

Dank aan onze sponsors!

Back To Top
×Close search
Zoeken