Privacy verklaring Ik Wil Opvallen.nl

Identiteit:

Ik Wil Opvallen.nl, hierna IWO, is geen vereniging of stichting maar een vrijwilligersorganisatie. IWO is gevestigd aan de Bouwmeestershoeve 321, 7326 RR te Apeldoorn.

De organisatie bestaat uit 6 personen:

  1. René Nederhof
  2. Petra Nederhof
  3. Albert Berendsen
  4. Léon Nederhof
  5. John Geurink
  6. Hans Hartman

Doeleinden voor de verwerking van persoonsgegevens en fotomateriaal

Naam-, adres-, woonplaats- en bankgegevens en e-mailadressen ten behoeve van:

  1. De registratie t.b.v. de deelname aan de Nijmeegse 4-daagse
  2. De registratie t.b.v. de deelname aan andere IWO-gerelateerde activiteiten
  3. het verzenden van verjaardagskaarten
  4. het verzenden van kerstkaarten
  5. het verzenden van betaalverzoeken
  6. de mogelijkheid om betalingen te doen en/of te ontvangen
  7. het verzenden van informatiebrieven
  8. het verzenden van andere informatie via e-mail

Telefoonnummers ten behoeve van:

  1. De mogelijkheid te kunnen appen, bellen, sms’en
  2. Delen van deze nummers in de 4-daagse groepsapp
  3. Delen van deze nummers in andere (incidentele) gelegenheids-groepsapps

Foto’s:

  1. IWO gebruikt alleen eigen gemaakte foto’s en foto’s die komen van websites waar foto’s auteursrechten vrij zijn en gratis gedownload mogen worden (bijvoorbeeld: https://pxhere.com/)
  2. Foto’s die gemaakt worden tijdens IWO activiteiten mogen onbeperkt gebruikt worden door de IWO organisatie en alle IWO-leden voor het delen op social media (Facebook, Twitter, Instagram) en de IWO website www.ikwilopvallen.nl
  3. Foto’s die, op verzoek van de organisatie, aan de leden gevraagd worden*, mogen onbeperkt gebruikt worden door de IWO organisatie en alle IWO-leden voor het delen op social media (Facebook, Twitter, Instagram) en de IWO website www.ikwilopvallen.nl

*denk hierbij bijvoorbeeld aan logo’s van sponsors

Duur en wijze van de opslag

  1. De gegevens worden per mail gevraagd en vrijwillig gegeven door de deelnemer(s)
  2. De gegevens worden verwerkt door het secretariaat van IWO
  3. De gegevens worden verwerkt in een Excel sheet t.b.v. de planning en begroting van IWO
  4. De gegevens worden alleen gebruikt binnen de eigen IWO groep**
  5. De gegevens worden niet aan derden verstrekt
  6. De foto’s van personen blijven in het fotoarchief van IWO
  7. Het fotoarchief van IWO is beveiligd via de server van de hostingpartner van IWO, IFRA Webbureau: www.ifra.nl

** voorbeeld: iemand vraagt om je adres omdat hij of zij je een kaart wil sturen

Recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens of beeldmateriaal

Iedereen heeft het recht om gegevens te laten verwijderen of aanpassen. Dit verzoek kan gericht worden aan het secretariaat van IWO via: info@ikwilopvallen.nl.
Mocht dit niet tot tevredenheid opgelost worden dan heeft iedereen het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/contactgegevens-algemeen