2e Alternatieve 4-daagse in Apeldoorn

Ook dit jaar weer geen Nijmeegse 4-daagse maar een alternatieve4daagse vanuit de eigen woonplaats/regio. Omdat de alternatieve 4-daagse vorig jaar een groot succes was en we de binding binnen de IWO groep graag willen vasthouden hebben we Jacqueline zo gek gekregen dat zij deze editie voor haar rekening heeft genomen. En eerlijk is eerlijk, chapeau!!

Dit jaar kozen we voor een andere, niet zo’n arbeidsintensieve aanpak, dus bijv. niet met posten onderweg maar wel met tussenstops bij onze eigen IWO’ers die gastvrij hun huis en tuin beschikbaar stelden en de lopers van een kopje koffie, glaasje fris en soms zelfs een broodje hamburger of knak voorzagen. Hadden we vorig jaar nog een ‘intocht’ bij John en Gerda, dit maal liep ‘de intocht’ over het Caterplein en sloten we af bij café De Graaf van Vlaanderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Per dag wisselde het aantal lopers maar gemiddeld zaten we toch wel op zo’n 17 personen en voor de intocht bij De Graaf hadden zich natuurlijk ook nog andere dorstige IWO’ers aangemeld 🙂

De week zag er in het kort als volgt uit:

Dinsdag 20 juli:
Er werd verzameld om 08.30 bij Jacqueline in Teuge. Kopje koffie en om 09.00 uur vertrok het spul. Op ongeveer de helft van de route (zo’n 10 km) was er een pauzemomentje in Nijbroek bij niemand anders dan onze eigen Ina (& Henri). De route eindigde weer bij Jacqueline.

Woensdag 21 juli:
Vertrek was om 09.00 uur vanaf Hotel de Smittenberg in Beekbergen. Hiervandaan werd het Beekbergerpad gelopen. Via snackbar ‘het viaduct’ en andere mooie plekjes weer terug naar De Smittenberg, waar na afloop het terras was besproken voor een afzakkertje.

Donderdag 22 juli:
Wederom werd verzameld bij Jacqueline in Teuge en ging de route van start na de koffie, zo rond 09.00 uur. Na plm. 6 km. was de 1e stop een feit in Wilp bij IWO’er Marian en na een heerlijke versnapering leidde de route de club weer terug naar Teuge.

Vrijdag 23 juli:
Allemaal op de fiets en verzamelen om 09.00 uur bij de Graaf van Vlaanderen. Een creatieve route dit maal zonder vast pauzemoment maar met als stip op de horizon die intocht en borrel op het terras bij De Graaf.  

Nou, je kan wel lezen dat er veel werk in is gaan zitten, dus nogmaals Jacqueline, Top geregeld en super bedankt namens alle deelnemers, verzorgers, aanhang enz.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 3 =