Sponsorloop voor Fieldwork Foundation

Op 17 februari a.s. wordt een eenmalige sponsorloop georganiseerd. Een groep ‘halve zolen’ loopt die dag van Apeldoorn naar Nijmegen en een groepje ‘steunzolen’ zal die dag zorgen voor 2 verzorgingsposten en de opvang in Nijmegen.

Om 04.30 verzamelen René, Jacqueline, Maroeska, Mieke en Gerrit bij het ROC in Apeldoorn om vanaf daar te lopen richting Eerbeek. Hier sluit Willem aan en gaat de tocht verder, via de Posbank, naar Velp. In Velp sluiten Leon, Rob en Rianne aan. De tocht vervolgd zich via de Rijkerswoerdseplassen (Arnhem), waar Danielle, Francoise en Anneke aansluiten voor het laatste stuk (nog zo’n 20 km) richting Nijmegen.

Ard, Ria en Petra zijn deze dag ‘vliegende verzorgingspost’, compleet met koffie, thee, limonade en ander lekkers, klapstoelen, tafeltje en IWO-beachvlag zullen zij de IWO-verzorging voor hun rekening nemen. Speciale dank gaat hier uit naar Louis Pelgröm, partner van IWO-masseur Maroeska Keizer, voor het ter beschikking stellen van een gratis verzorgersbus! Dank!!

Als beloning verzamelen we allemaal op een welbekend 4-daagse-terras in de Molenstaat (Nijmegen) waar een welverdiende borrel genuttigd zal worden

Loop je niet mee maar wil je wel betrokken zijn? Je kan iemand sponsoren, per km. of een totaalbedrag. Dat maakt niet uit. De lopers betalen allen € 10,00. Hiervan wordt een klein bedrag gebruikt voor de verzorging en de rest wordt gedoneerd aan Stichting Fieldwork Foundation. Het zou mooi zijn als er meer sponsorgeld binnen komt. Afhankelijk van het bedrag zal IWO dit dan nog afronden en zo kunnen we, met ons allen, een mooi eerste gebaar richting ons goede doel maken!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =