Uniek samenwerkingsverband

Mooi samenwerkingsverband

2019 is een bijzonder jaar. De samenwerking tussen Ik Wil Opvallen.nl, Klasse.FM, 112Nijmegennieuws,  EHBO-winkel en Stichting Fieldwork Foundation gaat zijn 2e jaar in. Vanzelfsprekend is deze samenwerking een doorlopend proces maar de piek ligt in de 3e week van juli, de 4-daagse week.

Klasse.FM is een niet commercieel online radiostation. Zij proberen een mooie muziekmix te brengen zonder enige vorm van reclame.
Klasse.FM zal, tijdens de 4-daagse week, online, via de website en via de Klasse App bekendheid geven aan de Stichting om zo €-sponsors te genereren maar ook, zo niet belangrijker, oproepen voor  meer vrijwilligers. Mensen die ook in het veld werken en een signalerende vrijwilligersfunctie willen oppakken. De Klasse App is gratis te downloaden in de Google Play en App Store.

Draag je Fieldwork een warm hart toe informeer dan naar de mogelijkheden. Dit kan je doen door contact met één van ons op te nemen via info@ikwilopvallen.nl, het contactformulier op de website van Klasse.FM of rechtstreeks te mailen naar info@fieldworkfoundation.nl

Ikwilopvallen.nl is een initiatief van een groep vrienden uit Apeldoorn die ieder jaar (dit jaar voor de 20e keer) met elkaar de 4-daagse van Nijmegen lopen en daarbij zoveel mogelijk proberen op te vallen bij de aanwezige media om daarna deze aandacht door te sluizen naar het Goede Doel wat zij steunt.
Tijdens deze week zal IWO er alles aan doen om op te vallen voor de stichting. Dit gebeurt met name door het dragen van haar welbekende roze polo waarop het logo van de stichting te zien is maar ook door het ‘verspreiden van het woord’. Ervaring leert namelijk dat mensen vragen ‘wat het goede doel is’ ….. geen IWO’er zal die kans onbenut laten ?.

 

112Nijmegennieuws.nl is de uitgebreidste 112nieuws brenger van Nijmegen. Dagelijks worden de website en social-media kanalen door duizenden mensen bezocht die op de hoogte willen blijven van het laatste 112-nieuws. Met 112Nijmegennieuws geven we aandacht aan Stichting Fieldwork Foundation in Nijmegen en  tegelijkertijd wordt dit ook opgepakt door de websites en social-media kanalen van 112Nieuwsgroep in de omgeving Nijmegen.

EHBO-winkel.nl is een webshop op het gebied van EHBO en BHV producten. Ook verzorgt EHBO-winkel cursussen zoals EHBO, BHV en Reanimatie. EHBO-winkel heeft er voor gezorgd dat de vriendengroep Ikwilopvallen.nl is geschoold in warmte-letsels en reanimatie. Op deze wijze kunnen zij tijdens de wandeltochten de letsels en klachten herkennen en de behandeling opstarten. EHBO-winkel en 112Nijmegennieuws vragen gezamenlijk aandacht voor stichting Fieldwork Foundation.


Met zeer gerichte acties brengt Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. We richten ons niet op één specifieke doelgroep maar laten ons informeren door de ‘mensen uit het veld’, zo weten wij waar onze hulp echt nodig is. We onderhouden bijvoorbeeld contact met:

  • Wijkagenten
  • Artsen & Doktoren
  • Mensen in de hulpverlening
  • Ambulancebroeders

Alle betrokkenen hopen dat deze inspanningen ertoe bijdragen dat Stichting Fieldwork Foundation na de 4-daagse-week meer vrijwilligers heeft, (nog) meer naamsbekendheid heeft en wellicht ook nog meer financiële middelen zodat zij nog meer mensen, die het zo hard nodig hebben, blij kunnen maken. Wij gaan er dan ook van uit dat dit lukt want per slot van rekening worden elke dag ruim 40.000 wandelaars en nog veel meer bezoekers geconfronteerd met ons en daar tekenen wij graag voor!

Langs deze weg hartelijk dank voor alle sponsors, alle medewerkers van Klasse.FM, EHBO-winkel en 112Nijmgennieuws, Robbie Veenendaal en zijn organisatie van Stichting Fieldwork Foundation en alle lopers, verzorgers en vrijwilligers van Ik Wil Opvallen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 9 =