Sponsor in het zonnetje

Het gaat maar door, nog 4 te gaan en nog 4 weken tot de 4-daagse :-). 4Value is sinds een paar jaar ook sponsor van Ik Wil Opvallen.nl. Marcel Dillissen enorm bedankt voor je ondersteuning! Vorig jaar sponsor van 2 mooie nieuwe Beach vlaggen, dit jaar weer een mooie bijdrage!

4Value levert sinds 1997 software en taxatie technische dienstverlening ten behoeve van de uitvoering van de Wet WOZ door gemeenten. Vanaf 2003 leveren zij, als eerste in de markt, een webbased waarderingsapplicatie. Nog steeds onderscheiden zij zich van hun concurrenten door een stabiele gebruiksvriendelijke webapplicatie met subliem werkende koppelingen. Niet voor niets wordt hun waarderingsapplicatie 4Woz 2.0 door klanten beoordeeld met een 8 en de helpdesk zelfs met een 9!
Op het gebied van taxatietechnische dienstverlening biedt 4Value gemeenten de mogelijkheid om een compleet herwaarderingsproject uit te besteden óf juist onderdelen van het WOZ proces. Maar ook de mogelijkheid om met 4Woz 2.0 de herwaardering volledig in eigen beheer uit te voeren, waarbij hun taxateurs gemeenten op basis van detachering kunnen ondersteunen.
4Value biedt klanten ‘Peace of mind’ zodat zij zich kunnen concentreren op wat voor hun belangrijk is. Betrouwbaarheid is een voorwaarde voor het krijgen van ‘Peace of mind’. Precies datgene wat 4Value te bieden heeft!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =