Bikkeltocht in het nieuws

IkWilOpvallen.nl loopt Bikkeltocht van Apeldoorn naar Nijmegen

www.ikwilopvallen.nl is een Apeldoornse vriendengroep die elk jaar meeloopt met de Nijmeegse
4-daagse. Dit jaar doen zij dat al voor de 19e keer!
Om zich ook dit jaar weer goed voor te bereiden op 4 x 30, 40 of 50 kilometer wordt op zaterdag 13 april een ware monstertocht gelopen van Apeldoorn naar Nijmegen. De tocht is vernoemd naar één van de sponsors van de groep te weten: IWO’s Buitenhuis Autoverhuur Bikkeltocht.
Bevriende sponsor van de groep, Hendrik Buitenhuis van www.buitenhuisverhuur.nl, aan de Molenmakershoek in Apeldoorn, zal de lopers rond half 5 in de ochtend spreekwoordelijk wegschieten.
De groep loopt vervolgens van Apeldoorn naar Eerbeek, via de Posbank naar Velp, Arnhem en Nijmegen met als eindbestemming het terras van Cafe Van Buren (ook een relatie van IWO) in de Molenstraat.
Het unieke aan deze tocht is dat het een in- en uitstaptocht is waarbij deelnemers zelf kunnen bepalen wanneer zij aanhaken of, in geval van blessures, afhaken. In Velp zal ook IWO’s goede doel aansluiten in de persoon van Robbie Veenendaal van www.fieldworkfoundation.nl. Daarnaast wordt René Nederhof van IWO lopende reporter voor www.klasse.fm, een bevriend radiostation van de groep. Ronald Loermans van www.ehbo-winkel.nl neemt de EHBO onderweg voor zijn rekening. Op deze manier wordt de samenwerking en verbinding tussen alle betrokkenen extra verstevigd.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 6 =