skip to Main Content
IWO Loopt De Ooievaarstocht In Gorssel

IWO loopt de Ooievaarstocht in Gorssel

Op zaterdag 7 maart nam een aantal IWO’ers deel aan de Ooievaarstocht in Gorssel. Het was de z.g. kick-off van het wandelseizoen voor IWO.

Henk Jellema, Gerrit Kolk, René & Petra Nederhof, Wim & Mini Strijker, Rianne Mertens, Rob Obdam en 2 nieuwe loopsters Mieke Rutten en Sabine van Haperen.

’s-Morgens vroeg verzamelen als vanouds bij René en Petra en na een lekker bakkie op naar Gorssel. Tot zover goed, lang leve de ‘tom tom’……

Speciaal welkom was er natuurlijk voor de 2 nieuwe loopsters, Mieke Rutten en Sabine van Haperen. En niet te vergeten, opnieuw in het IWO-(ooievaars-)nest omarmd…..onze kanjer Rianne Mertens, die haar ‘bucket-list’ aan het afwerken is. Om 06.15 uur in de auto vanuit Breda om 15 hele kilometers te lopen met IWO.

Ooievaarstocht1 Ooievaarstocht2

De wandeltocht zelf was een ander verhaal, na 3x verkeerd gelopen te zijn, op eigen initiatief na de rust het 1e stuk maar tegengesteld gelopen en zo kwam het toch nog goed. Wat een geluk dat Wim Strijker de weg nog wist! En…. dat hij dat zo kleurrijk aanwees steeds, dat vooral zorgde voor grote hilariteit bij Rianne en Mini.

Aan de andere kant…… als je op de (Gerrit) Kolkweg (foto) loopt wil je ook wel wegwezen…… Natuurlijk gaf dat weer grote hilariteit.

Het was een gezellige, koude maar zonnige dag die we hebben afgesloten met een borreltje en kopje koffie bij het cafe van het startpunt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken