skip to Main Content

Beste potentiële sponsors,

Ikwilopvallen.nl, afgekort IWO is, bestaat sinds 2000. Sinds 2004 in deze ‘roze vorm’. Oprichters waren Rene Nederhof, Albert Berendsen en Frank de Block. Nu, jaren later bestaat IWO nog steeds en gaat de hele groep nog steeds met veel plezier elk jaar naar Nijmegen om daar deel te nemen aan de 4-daagse èn om OP TE VALLEN. Het is mooi om te zien hoe het enthousiasme en het bereid zijn tot vrijwilligerswerk overslaat op de (wisselende) leden van de groep.

Waarom wil IWO opvallen?

IWO valt op voor het goede doel. Dat goede doel is Stichting Fieldwork Foundation. Deze stichting heeft bij elke IWO’er een bijzonder plekje in het hart. Kijkt u eens op www.fieldworkfoundation.nl
dan begrijpt u waarom!

Hoe doet IWO dat, dat opvallen?

IWO loopt sinds 2000 in deze hoedanigheid de Nijmeegse 4-daagse. Sinds 2003 in het roze. Ook is IWO erg bekend vanwege de welbekende roze smiley-stickers die tijdens de 4-daagse aan kinderen, als souvenir, worden uitgedeeld.

Buiten de 4-daagse om valt IWO ook op tijdens andere evenementen zoals de Friese Elfsteden-fietstocht, de Apeldoornse Rolstoelvierdaagse en De Fitste van Apeldoorn. IWO helpt zorginstellingen met het opknappen van slaapkamers, tuinen enz. Daar waar de subsidiekraan dicht gaat kan IWO vaak helpen met vrijwilligers.

IWO valt op. Ook in 2017?

Om dit ‘Opvallen’ te kunnen blijven doen zoekt IWO sponsors. Sponsors voor ons roze shirt, voor keycords, voor stickers of voor allerhande zaken die ons verblijf tijdens de Nijmeegse 4-daagse vergemakkelijken.

Dus wilt u ook (extra) opvallen met uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt dan bellen met één van de IWO’ers uit de Sponsorcommissie of een mail sturen naar info@ikwilopvallen.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken