15-08-20 IWO’s Snelbindertocht

In het kader van ‘in verbinding’ blijven heeft IWO een aantal momenten gepland om iets leuks met elkaar te doen. Zo gaan we 4 juli met een flinke club lopen van Zwolle naar Kampen en maken we op 18 juli de boel onveilig bij Planet Awesome. We moeten het immers, vanwege corona, een heel jaar extra ‘zonder elkaar doen’. Dus leek het ons leuk om een variant op de Ina tot Ina te bedenken.

Op zaterdag 15 augustus staat dan ook de 3e activiteit gepland: IWO’s IHTAFITOBBBQ Snelbinder-tocht.

De tocht vindt plaats op tandems. Deze worden gehuurd en zijn bestemd voor lopers en verzorgers van IWO 2021 (die anders de Ina tot Ina hadden gelopen). Zijn de tandems vergeven (wie het eerst komt…..) dan kan je alsnog meefietsen, maar dan op je eigen fiets.

De tandems worden gehuurd bij Essies en ’s-morgens bezorgd bij René en Petra. Verzamelen is dan ook daar om 11.00 uur onder het genot van een kopje koffie of thee.
Rond 11.30 uur vertrekt iedereen om de rit van ongeveer 50 à 60 kilometer te rijden en de leuke wedstrijdelementen op te lossen. Uiteraard weer van de hand van Eddepet Jansen. Je kan dus wat winnen!

De tocht eindigt bij Ina en Henri, waar anders 😊 …. We mogen nog steeds terugkomen 😊… Daar sluiten we af met een heuse borrel en BBQ. Je zorgt zelf voor een lunchpakketje.

Wat vragen we van jou?

  • Als je mee wil fietsen, meld je dan aan en doe dit vóór 1 juli a.s.
  • Er zijn 12 tandems besproken, dus 24 personen kunnen op een tandem. Daarna kan je nog steeds meefietsen maar ga je op je eigen fiets.
  • Wil je niet fietsen maar wel BBQ’en? Meld je dan alleen daarvoor aan.
  • Uiteraard is je partner ook van harte welkom, hetzij op eigen fiets, hetzij alleen voor de BBQ & borrel. Meld hem of haar dan daarvoor aan.
  • Je zorgt zelf voor een mondkapje en je houdt je aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM (ook als we dronken zijn hahaha)
  • Let op! De tandems worden door Essies opgehaald in Nijbroek, bij Ina. Zorg dus (vooraf) voor vervoer terug!!

De kosten voor dit leuke evenement bedragen (per persoon) voor

  • fietsers op (gehuurde) tandem & BBQ met borrel € 27,50
  • fietsers op eigen fiets & BBQ met borrel € 17,50

Als je je hebt aangemeld en betaald (je krijgt een tikkie) voegen we je toe in de Snelbinders-groeps-app.

Zoals aangegeven, het is een puzzel-fiets-tocht. De 1e puzzel hebben jullie al: 1e IWO’s IHTAFITOBBBQ Snelbinder-tocht. Wat staat hier? bewaar het antwoord. Dit is vraag 1 😊

Wij hebben er zin in! En zien uit naar je aanmelding! Tot gauw!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 4 =